Bedrijfsgegevens

< Terug

Bedrijfsgegevens

Om de bedrijfsgegevens te zien ga je eerst naar het tabblad “Bedrijven” aan de linkerkant. Bij het kopje “Selecteer bedrijf” zit je automatisch bij de gegevens van een bedrijf nadat je er 1 hebt geselecteerd hebt.

Contactpersonen kun je toevoegen door op het groene knopje “TOEVOEGEN” rechts onder in het scherm te klikken. Vul de gegevens in en druk op opslaan. Je kunt hierboven nu communiceren met het contact wat je net hebt toegevoegd.

Leerling koppelen aan een bedrijf

Het koppelen van een leerling aan een bedrijf doe je door naar de leerlingsgegevens te gaan en het bedrijf te selecteren. Als er nog geen bedrijf in het systeem bestaat maak je deze eerst aan.