…geef ik iemand meer rechten

< Terug

HOE GEEF IK IEMAND MEER RECHTEN?

Autorisatie

Om een persoon meer rechten te geven ga je eerst naar het kopje “Medewerker” , hier zie je verschillende schermen met info over de medewerkers, je kunt hier pas op klikken nadat je een medewerker hebt geselecteerd, klik daarvoor eerst op “Selecteer medewerker“. Als je dit hebt gedaan, klik op het kopje “Gegevens“. Aan de rechterkant van alle gegevens zie je het blokje “Autorisatie“, er zijn standaard 2 autorisatiegroepen waar je uit kunt kiezen.

Wil je zelf een autorisatiegroep maken?

Om een extra autorisatiegroep aan te maken ga je eerst naar “Instellingen” aan de linkerkant van het scherm. Klik hierna op “Autorisatiegroepen” . Linksonder in het scherm zie je een groene knop met “NIEUWE AUTORISATIEGROEP” klik hierop. Geef de groep een naam en sla deze dan op. Nadat je deze hebt opgeslagen kun je op de groep klikken en de privileges voor deze groep selecteren, daarna kun je deze toepassen op een medewerker, zoals hierboven uitgelegd.