…maak ik een factuur

< Terug

HOE MAAK IK EEN FACTUUR?

Financieel

Om een nieuwe factuur aan te maken ga je eerst naar het tabblad “Leerlingen” aan de linkerkant bovenaan. Selecteer eerst een leerling. In het kopje “Financieel” zie je alle betalingen en facturen. Hier is te zien welke producten en lessen gefactureerd zijn. Klik op het groene knopje links onderin “NIEUWE FACTUUR” om een nieuwe factuur te gaan maken.

Om een factuur te maken vink je alle onderdelen aan die je wilt factureren. Klik daarna op opslaan of opslaan&verzenden om de factuur aan te maken. Als je de factuur hebt opgeslagen en later wilt verzenden klik op het blauwe knopje “opties” om de factuur te verzenden.

Als het je nog niet helemaal duidelijk is kun je op het vraagteken rechtsboven in het scherm klikken om je te helpen.