Leerling account

< Terug

LEERLING ACCOUNT

Hoe nodig ik een leerling uit voor het leerlingenportaal?

Als je een nieuwe leerling toevoegt bij het tabblad “Leerlingen“, alle gegevens invult, wordt de uitnodiging automatisch verstuurd.

Geen mail gekregen?

Is de mail niet aangekomen of niet verstuurd, dan kun je de mail nog een keer sturen in het “LeerlingDashboard“. Door op de knop “UITNODIGING OPNIEUW VERZENDEN” te klikken.

Activeren

Activeren van het leerling account is niet nodig, wel moet de leerling een wachtwoord aanmaken om het account te gaan gebruiken. Hij/ zij heeft een link in de verstuurde mail gekregen om een wachtwoord in te stellen.