Roosters

< Terug

INSTELLINGEN

Rooster

Om de Roosters te bekijken en aan te passen ga eerst je naar “Organisatie”. In het kopje “Instellingen” zie je verschillende schermen met instellingen, klik op “Roosters” om de instellingen van de roosters te openen.

In dit scherm kun je nieuwe roosters maken door op de groene knop “NIEUW ROOSTER” linksonder in het scherm te klikken. Als je deze naam en de tijdsduur hebt ingevuld kun je deze nu opslaan. Door nu op dit rooster te klikken, kun je zien hoe het rooster eruit ziet en handmatig aanpassen door de tijden te slepen.

Waar stel ik het rooster in?

Om een rooster in te stellen ga eerst je naar “Organisatie”. In het kopje “MEDEWERKER” zie je verschillende schermen met instellingen, klik op “Gegevens” om de instellingen van de medewerker te openen. In het kopje “Werktijden” kun je nu het rooster veranderen. Om extra info te krijgen over deze pagina klik HIER.