Instructeur toevoegen

< Terug

INSTRUCTEUR TOEVOEGEN

Hoe maak ik een nieuwe medewerker aan?

Om een nieuwe medewerker aan te maken klik op het tabblad “GEAVANCEERD” ⇒ klik hierna op het kopje “Medewerkers” om deze uit te klappen. Hier zie je de verschillende subkopjes, klik hier op “Selecteer medewerker” om het overzicht van de medewerkers te krijgen ⇒ Druk nu op de groene knop linksonder om een nieuwe medewerker toe te voegen, in dit menu kun je aanvinken of de medewerker een instructeur is of niet. Druk na de gegevens te hebben ingevuld rechtsonder op opslaan.