Standaardproducten

< Terug

STANDAARDPRODUCTEN

Als je de standaardproducten wilt aanmaken/ aanpassen ga je eerst naar het tabblad “INSTELLINGEN” bovenaan. Klik daarna op “Standaardproducten”. Hier zie je de standaardproductcategorieën. Klik op de categorie waaraan je standaardproducten wilt toevoegen. Door op een lijntje te klikken naast het tegoed type kun je een product toevoegen en daarna rechts onder in het scherm het standaardproduct opslaan. Als er nog geen product staat moet je er eerst een paar aanmaken, kijk hier voor bij “HOE STEL IK PRIJZEN IN?“.