Meerdere instructeurs

< Terug

In Autofox kun je handig de agenda’s van meerdere instructeurs of voertuigen beheren.

Meerdere instructeurs (agendaweergave)

Wanneer je in het kopje “BASIS” op het tabblad “Planning” ⇒ “Agenda” drukt, open je de weekplanning van jouw laatste selectie van agenda’s.

Om meerdere instructeur agenda’s te openen, selecteer je in het veld “Kies agenda…” de instructeurs waarvan je de agenda’s wilt bekijken.

Nadat je meerdere agenda’s hebt geselecteerd, sprint de agenda automatisch op de 3 dagen weergave. Wil je toch een weekoverzicht zien? Klik dan rechts bovenin de agenda op de knop “WEEK”.

Meerdere instructeurs (verticale weergave)

In de agendaweergave verlies je het overzicht wanneer je een bepaald aantal instructeurs selecteert. Om het overzicht te behouden van een grotere groep instructeurs, hebben wij de verticale weergave.

De verticale weergave kun je openen door links bovenin de agenda op de knop met het lijst-icoontje te klikken.

De verticale weergave maakt gebruik van middelengroepen. Een middelengroep is een verzameling van instructeurs, voertuigen, lokalen of overige locaties.
Je kunt in de planning een middelengroep aanmaken door links bovenin de planning op de groene knop met een plusje te klikken.

Het scherm om een nieuwe middelengroep aan te maken wordt geopend, geef hier de naam van de groep op en de selectie van medewerkers en/of voertuigen die je aan de groep wilt koppelen.

Selecteer vervolgens de middelengroep om de planning te bekijken.

Tip: sleep in de verticale weergave eenvoudig lessen naar andere instructeurs wanneer een instructeur uitvalt.